Rólunk

Rólunk

Cégünk 1991-ben alakult, az akkor még elsősorban sürgősségi betegellátó eszközöket gyártó dán AMBU International hazai kereskedelmi képviseletére.
Azóta számos nagynevű nemzetközi cég termékei segítségével innovációt és prémium minőséget biztosítunk a hazai egészségügyi ellátók számára. Megoldásaink megtalálhatók az állami kórházak és magánegészségügyi ellátók körében, de stabil beszállítói vagyunk a mentőszolgálatnak és a hadseregnek is.

Három fő területen számíthatnak ránk ügyfeleink:

  • Egészségügyi oktatási és szimulációs eszközök
  • Klinikai fogyóanyagok és berendezések
  • Laikus életmentő eszközök

Az egészségügyi oktatási eszközök piacán abszolút piacvezetővé vált mára a Speeding Kft. A hazai szimulációs központ hálózat minden egyetemi, megyeszékhelyen működő és fővárosi intézményében túlnyomórészt az általunk forgalmazott fantomokon gyakorolhatnak a tanulók és egészségügyi dolgozók.

Cégünk teljesen hazai magántulajdonban működik, jelenleg 17 alkalmazottunk – értékesítés, logisztikai, marketing és szerviz – dolgozik mindennap azon, hogy vevőink kellő támogatást és gyors kiszolgálást kapjanak. Nagy hangsúlyt fektetünk a rugalmas és magas színvolnalú szerviz szolgáltatásra, mely az oktatási termékek körében egyedülálló.

Víziónk szerint innovatív és kiváló minőségű termékekkel és az egészségügyi oktatás és készségfejlesztés színvonalának kimagasló szintre emeléséhez szükséges eszközök biztosításával fog cégünk hozzájárulni a betegellátás magas színvonalú és biztonságos körülmények közti megvalósulásához. Ennek érdekében folyamatosan keressük az új megoldásokat és növeljük cégünk kapacitását, hatékonyságát, munkavállalóink tudását, lojalitását és kiváló támogatás biztosítunk ügyfeleinknek.

Események

Találkozz velünk személyesen is az alábbi eseményeken:

SÜRGÉSZ V.

Budapest, Lurdy Ház

2024.05.31.

FIGYEK – Fiatal Gyermekgyógyászok Konferenciája

Kecskemét

2024.05.31. – 06.02.

IV. HAOSZ Konferencia

Balatonalmádi, Hunguest Hotel BÁL Resort

2024.06.06. – 06.08.

MAGNET V.

Kecskemét, Sheraton

2024.06.06. – 06.07.

Partnereink