LF03636

PALS IV láb csecsemő

LF03636

LF03637

Csecsemő IV kar

LF03637

LF00958

Gyermek kar

LF00958

Gyermek fej

LF00999


LF00698U

Vénázó kar

Vénapunktura és Iv, valamint Intramusculáris injekció gyakorlására.
Tartozékok:
●  szet véradáshoz
●  infúzió beadáshoz
●  3 és 12 ml-es fecskendő tűvel
●  művér
●  felhasználói kézikönyv
●  hordtáska
●  cserélhető véna és bőr

Vénázó és Injekciós kar

LF01121

Továbbfejlesztett injekciózható kar, fehér. A kar teljes vénás rendszerét tartalmazza vérvételhez és infúziós terápiához. Intramusculáris és intradermális injeckió beadásának gyakorlására is alkalmas.

SB26040

Artériás/Vénás kar

SB50844

LM074

KOKEN többfunkciós gyakorló kar

LM074

Jellemzők:
● bőr alatti injekció
● intramuszkuláris injekció
● IV
● opisthenáris injekció
● élethű bőr
● mozgatható könyök és váll a különböző injekciós pozíciók szimulálására
● könnyen cserélhető injekciós terület, vénacső és bőr

LM028

Injekciós és vénás kar I. típus

LM028

Speciális szilikongumiból készült kar meglehetősen élethű. A gyógyszer beadás és vérvétel valósághű élményt nyújt a hallgatóknak. Az injekciós pontok nagyon ellenállóak, ezért a többszöri gyakorlás sem okoz problémát. A művér hasonló viszkozitású és színű, mint a valódi vér. Mivel vízben oldódik, ezért az esetlegesen kifolyt vér könnyen tisztítható.

Továbbfejlesztett vénás kar

00290

Gyakorolható:
● vérvétel
● phlebotomia
● IV kanülálás
Tulajdonságai:
● könnyen cserélhető vénák
● használhatók a vákuumos vérvételi rendszerek
● élethű vérvisszaáramlás a túlnyomásos rendszerből
● élethű, puha, rugalmas bőr és az alatta tapintható vénák
● tisztítása és karbantartása egyszerű
● elérhető vénák: dorsalis metacarpal, cephalic, basilic, median cubital (cserélhetők)
● zárt rendszer

LF00995

Kar artériás vérvétel gyakorlásához

LF00995

Élethűen tükrözi az anatómiai viszonyokat. Könnyen felállítható és használható. A valóságnak megfelelő pulzáció és artériás nyomás hozható létre, így a szúrás helye könnyen meghatározható és gyakorolható.

Ambu_IVTrener

AMBU I.V. tréner

255 001 000

Ambu I.V. tréner (intravénás gyakorlókar), beépített
●  reservoir
●  infúziós árboc
●  vörös festékkoncentrátum
●  hintőpor
●  fecskendők

AR251

Vénás és infúziós gyakorló kar

AR251

Egyszerű összeállítás. Zárt rendszerű. Automatikus nyomáscsökkentő szelep. Hajlítható csukló. Speciális szilikon bőr: tartós, vénák tapinthatók.
Gyakorolható:
● Intravénás kanül bevezetése
● Infúzió felállítása és ellenőrzése
● Drawing blood
Hozzáférhető vénák:
● Dorsalis metacarpalis
● Cephalicus
● Medián cubitál
● Basilic

SB31026U

Intramusculáris Injekciós Modell

LM027

Az intramusculáris injekciózás megfelelő  technikájának elsajátításában nyújt segítséget /az idegek és vénák elkerülése/. A modell bal oldala átlátszó, így a belső struktúra /csontok izmok, vénák, idegek / jól láthatók, ezáltal a megfelelő injekciós terület kitapintható. A beinjektált folyadék összegyűjthető. A  kék fény az injekció  korrekt kivitelezését jelzi, a hangjelzés és a felvillanó piros szín azt jelzi, hogy a tű túl mélyre hatolt, vagy a tű helyzete nem megfelelő.

LM057

Intramusculáris injekciózást gyakorló modell II.

LM057

Állványon, laterális helyzetben rögzített modell. Sípszó jelzi, ha az injekciót rossz helyre adták be. A beadott gyógyszer a mellékelt drénen távozik. A bőr és az injektálható párna cserélhető.

LM027

Intramusculáris injekciózást gyakorló modell

LM027

Mind a bőr-izom élethű tapintatú és ellenállású, a csípőtövis tapintható. Hang jelzi, a helytelen beadást. Más beavatkozások /pl. beöntés/ is gyakorolható a modell segítségével. A bőr és az injekciózható terület cserélhető.

SB40261U

Musclemate

SB40261

Intamuscuáris injekciózást gyakorló párna. A felkarra csatolható. A megfelelő injekciós terület tapintással található meg. A helytelen beadásra hang- és fényjelzés figyelmeztet.

SB34774U

Buttock Mate

SB34774

SB40228U

Intramusculáris injekció szimulátor

SB40228

A modell a jobb felkart reprezentálja az össze fontos tapintható anatómiával / akromion, humerus/. Az intramusculáris és szubkután injekciózás korrekt kivitelezésének begyakorlására szolgál. Beépített audiovizuális jelzőrendszer mutatja az injekciózás helytelen kivitelezését / nem megfelelő injekciós terület, csont/. A tartós szilikon bőr szükség estén cserélhető. Tartozékok: elem, tartalék bőr, fecskendő, és injekciós tű.

Kar haemodialízishez

LF01037

Könnyen felállítható és használható haemodialízis elsajátításának gyakorlásához. Kiépített fistula is megtalálható. Artériás művérrel feltölthető az érrendszer.

Vállinjekciós tréner

70200

A jellegzetes, 4 váll szúrási pont palpációval történő azonosításának gyakorlására szolgáló modell.
• kb. 500 szúrás ismételhető az egyes pontokon
• azonnali visszajelzés a tű helyes vagy helytelen beszúrásáról
• a váll anatómiája szoftveresen 360°-ban megjeleníthető
• Blootooth kapcsolat Android op. rendszerű tablettel

Lumbálpunkciós tréner

61000

Kezdők számára kifejlesztett modell. Emberi törzset szimuláló torzó. Cserélhető betétekkel, így a tréner bővíthető, haladó vagy ultrahangos trénerré fejleszthető. Anatómia: kitapintható keresztcsont, csípőlapát és a lumbális csigolyák:2-5. Képességek: Lokális anesztézia gyakorlása, lumbál punkció gyakorlása és gerincvelő folyadék vétele, mérése gyakorolható a modellen. Tulajdonságok: cserélhető szövetbetét tartós gerincivelő (többször szúrható) gerincvelő hártya átszúrása érezhető forgatható bőr könnyen tisztítható.

Haladó epidurál és lumbálpunkciós tréner

61001

Ugyanolyan jellemzőkkel rendelkezik, mint a lumpálpunkciós modell, néhány hozzáadott tulajdonsággal. Haladó tréningek, bonyolultabb eljárások végezhetők. Mindhárom tréner ugyanazzal a torzó alappal rendelkezik, cserélhető betétekkel, így a tréner bővíthető, ultrahangos trénerré fejleszthető.
Két epidurális betéttel rendelkezik: általános és nehezített (meredekebb, kisebb a csigolya testek közötti rés). Epidurális térbe folyadék adható
Opcionális zsírpárna: bőr alá helyezhető, ezáltal imitálva az obez beteget illetve nehezítve a beavatkozást. Latexmentes termék.

Ultrahanggal vezérelt epidurális és lumbál punkciós tréner

61002

A torzó alkalmas ultrahang vezérlésű technikával lumbál punkciós és epidurális érzéstelenítési eljárásokhoz. Valós ultrahang készülékkel használható. Lokális anesztézia injekció beadása, lumbálpunkció, gerincvelő folyadék gyűjtése és mérése, epidurális injekció beadása és ultrahang vezérelt technikák gyakorlása lehetséges. Mindhárom tréner ugyanazzal a torzó alappal rendelkezik, cserélhető betétekkel, így a tréner bővíthető, ultrahangos trénerré fejleszthető. Latexmentes termék.
További részletes információért kérjük, keresse fel cégünket a megadott elérhetőségeken!