Ambu® aScope 4 Cysto

Az aScope 4 Cysto-val mindig tiszta, éles képet kap, ami megkönnyíti az anatómiai struktúrák felismerését. A nagy hajlítási szög (210°/120°) miatt a húgycsőben és a hólyagban könnyedén tud manőverezni és navigálni. Teljesen előre és vissza tudja hajlítani a cystoszkópot a hólyagnyak vizsgálatához – biopsziás fogóval vagy anélkül. Állandó minőséget kínál, nincs a kép vagy hajlítás minőségét befolyásoló romlás és nem kell aggódnia, hogy drága műszere megsérül, mivel az aScope 4 Cysto-val minden beavatkozáshoz egy vadonatúj cystoszkópot kap.
Az aScope™ 4 Cysto használatával megszabadul a tisztítás és fertőtlenítés folyamatától, a költséges javításoktól, valamint a keresztfertőzésektől. Ennek eredményeként egyszerűsíti a munkafolyamatot, erőforrásokat szabadít fel és több páciens kezelését teszi lehetővé, továbbá biztosíthatja betegét arról, hogy egy teljesen steril, egyszer használatos cystoszkóppal fogja az eljárást kivitelezni, a szeme láttára a bontatlan csomagolásból kivéve.
Könnyebb megtervezni a napját és megbirkózni a tervezett eljárásokkal, beavatkozásokkal és konzíliumokkal. A járóbeteg szakrendelésektől a fekvőbeteg intézetek konzíliumáig bárhová magával viheti ezt a könnyű, egyszerhasználatos cystoscopot és a monitorját a hóna alatt. Miután végzett, egyszerűen kidobja, és nincs vele több teendő.
A világ vezető, egyszer használatos endoszkóp gyártója által kifejlesztett aScope 4 Cysto a termékcsalád legújabb tagja. A 12,8 hüvelykes, hordozható aView 2 Advance HD monitorral, a flexibilis, egyszer használatos cystoszkóp platform hatékony megoldást kínál minden flexibilis cystoszkóp vizsgálathoz változatos klinikai körülmények között.
●  problémamentes, hordozható megoldás
●  kiváló képalkotás és manőverezhetőség
●  garantált sterilitás a keresztfertőzések kockázata nélkül
Kattintson ide a prospektus megtekintéséhez

 

 


További részletes információért kérjük, keresse fel cégünket a megadott elérhetőségeken!