VIMEDIX és ICCU
ultrahang szimulátor

Az ultrahang szimulátor gyors elsajátítást biztosít a képalkotó technikák, valamint a mell- és hasüregi vizsgálatok terén. A VIMEDIX az egyetlen képalkotó szimulátor, amelyen a transzesophageális, transztorakális és abdominális-pelvis viszgálatok egyaránt gyakorolhatók. A baba hasi, bordai és sternum kitapinthatósága valósághű. A VIMEDIX a legteljeskörűbb ultrahang szimulátor, több mint 50 patológiai esettel, többek között kardiális tamponád és perikardiális effúzióval. A monitor osztott képernyőn jeleníti meg a valós idejű ultrahang kép mellett a hozzá tartozó 3D-s anatómiai képet a vizsgált szervről és a környező anatómiai struktúrákról.
Három féle ultrahang eszközzel tehetnek szert szakértelemre szem-kéz koordinációban a különféle vizsgálatoknál. A gyakornokok 360 fokos perspektívából szemlélhetik a szerveket, ahogy gyakorlat közben az ultrahang nyalábot irányítják.
Szülészet/nőgyógyászati ultrahangos eljárásokhoz már “VIMEDIX Women’s Health” női torzó is kapható! Az ICCU ultrahang oktató szoftver külön is kapható!

Central_line_ultrasound_transparent

Gen II Ultrahangos centrális véna
gyakorló modell

“LifeCast” modellezési innováció felhasználásával készült, a külső tájékozódási pontokat élő emberről mintázták, míg a belső anatómiát emberekről készült digitális adatok alapján készítették. Ez a rendkívül tartós ultrahang szimulátor magában foglalja az összes anatómiai követelményt, ami az oktatáshoz, tanuláshoz és gyakorlathoz szükséges, a centrális vénázáshoz kapcsolódó készségek elsajátításához. Mind ultrahangos, mind vakon történő behelyezési eljárás gyakorlására tervezték. Az állagát visszanyerő szövet kibírja a nagy mértékű használatot, minimalizálva az alkatrészek cseréjének szükségességét. Az új felső torzójú centrális véna katéterező modell a legélethűbb környezetet biztosít a gyakornokok számára, alacsony fenntartási költségek mellett.

BelsoJugularCentral

Ultrahangos belső juguláris
centrális véna modell

Ez a modell realitást – amit elvár -, minőséget – amit igényel – és tartósságot nyújt – amit megérdemel. A CAE Healthcare rendkívül tartós és valósággal öngyógyuló SimulexUS anyag felhasználásával készült. Ez a kompakt, ultrahangos belső juguláris centrális véna hozzáférő modell kiváló ultrahang karakterisztikát biztosít és teljesen lehetővé teszi a centrális, belső juguláris véna biztosítást tűvel, vezető-dróttal, dilatációnál és katéternél.

femoral_line_ultrasound_training_model

Ultrahangos alsó torzójú femorális vaszkuláris
bevezető modell DVT lehetőséggel

A comb felőli centrális véna biztosítást gyakorló modell lehetővé teszi a gyakornokoknak, hogy jártasságot szerezzenek és fejlesszék az ultrahangos femorális artéria és véna katéter bevezetéshez szükséges készségeket. A szabadalmaztatott szimulált szövet felhasználásával ez az élethű és strapabíró ultrahangos vaszkuláris hozzáférést biztosító modell kiváló a gyakornokok pszichomotoros készségekhez kapcsolódó tanulmányaihoz. A gyakorolható ultrahang képfelismerő készségek: az ultrahang-rendszer kezelése; a jeladó pozícionálása és mozgatása; az artériális és vénás anatómia felismerése és a meghatározott erek megtalálása kanülláláshoz ultrahang segítségével és centrális véna biztosításához. Továbbá a mélyvénás thromosis (DVT) opció lehetővé teszi a mély erekben a thrombus jelenlététének felismerését.

transvaginal_ultrahang

Általános patológiájú transzvaginális ultrahang
gyakorló modell

Kiváló képzési platformot biztosít endovaginális ultrahang eljárásokhoz oktatóknak, gyakornokoknak egyaránt a saját ultrahang rendszerükkel. Számos medence patológia található ebben az élethű gyakorló modellben. A gyakornokoknak kiváló gyakorlást és fejlesztést nyújt a szükséges képalkotó, értelmező és pszichomotoros készségek elsajátításához, a transzvaginális ultrahang vizsgálatokat végezhessenek a multi-patológiás kondíciójú pácienseken. Hogy jártasságot szerezzenek a transzvaginális ultraszonográfiában, ideértve a normál medence struktúrájának és patológiájának felismerésében. Bárhol és bármikor oktathat, emberi modellek kockáztatása, kényelmetlensége és költsége nélkül.
Ez az orvosi gyakorló női medence modell anatómiailag pontos felépítésű, ide értve a külső anatómiát, az endovaginális és nyakcsatornát, a hugyhólyagot a hólyag falát, az uterus prominens endometriumát, különböző méretű és szonográf-karakterisztikájú uterin fibrosis, bal és jobboldali petefészek, tüszők, ciszták, tályog, bél és vastagbéllel kiegészítve.

fast_trauma_ultrasound_training_model

FAST valós idejű ultrahangvizsgálati
gyakorló modell

Az első teljesen leképezhető fókuszált trauma ultrahang kiértékelő modell, amely kiválóan realisztikus. Ez a dinamikus gyakorlómodell Transzthorakális Echokardiográfiára és Perikardiocentézis eljárásokra is alkalmas. Ez a rendkívül valósághű gyakorlómodell kiváló gyakorlást és fejlődést biztosít a gyakornokok számára ultrahangos traumavizsgálatokban és perikardiocentézisnél az Intézmény saját ultrahang készülékével.

79760-9047434

Mid-scapula thoracentézis
ultrahang gyakorló modell

A modellt kifejezetten ultrahangos thoracentézis eljárásokra tervezték. Nagy segítséget nyújt ultrahangos közép scapula thoracentézises eljárások gyakorlásában és a készségek elsajátításában, a bennük való fejlődésben. A modell kiválóan segíti a gyakornokokat, hogy ultrahang segítségével felismerjék és irányitani tudják a tűt és kisebb átmérőjű katéterek bevezetését pleurális effúzió diagnosztikában és/vagy terápiában jártasságot szerezzenek.

Oktató modell
amnio-és cordocentesishez

Terhes hasi modell, amely a cordocentesis gyakorlását teszi lehetővé.

SimVS

800102107

Standardizált páciensen, oktató babán, illetve teljes testen
alkalmazható szimulációs platform.
• előzetes vagy kreálható forgatókönyvek
• átfogó szcenáriók: betegápolás, SBO és ITO osztály
• kétirányú visszajelző rendszer, az instruktori beavatkozás
a reakcióban is nyomon követhető változást idézhet elő
• instruktori csatlakozás 10 tablethez
• 12 elvezetéses EKG, röntgen
• több, mint 200 féle szív- és respirációs hullámforma megjelenítése

VausSIM

101-7530, 101-7510

Továbbfejlesztett teljes test ultrahang szimuláció.
• 3 transzducer fejjel
• nyomásérzékelő és LED fény pozícióérzékelő
• sürgősségi modul, 8 szcenárióval
• kezelőfelület: táblagél vagy telefon
• STAT- (101-7530) és SMART STAT (101-7510) manikinnel
együtt vásárolható meg
101-7540
VausSIM kit
• 3 transzducer fejjel
• 18 db standardizált páciensre vagy oktató babára
felhelyezhető szenzorlap

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK:

       


További részletes információért kérjük, keresse fel cégünket a megadott elérhetőségeken!