Ambu aScope 4 RhinoLaryngo Slim

510 001 000

Kifejezetten fül-orr gégészeti vizsgálatra, beavatkozásokra kifejlesztett egyszer használatos szkóp.
• felső légutak egyértelmű láthatóságát biztosítja
• az éles képek és az adaptív fényvezérlés lehetővé teszi az anatómiai struktúrák egyszerű azonosítását
• rendkívül vékony: 3,0 mm-es külső átmérő

Ambu aScope 4 RhinoLaryngo Intervention

512 001 000

Kifejezetten fül-orr gégészeti vizsgálatra, beavatkozásokra kifejlesztett egyszer használatos szkóp.
• felső légutak egyértelmű láthatóságát biztosítja
• az éles képek és az adaptív fényvezérlés lehetővé teszi az anatómiai struktúrák egyszerű azonosítását
• 5,0 mm-es külső átmérő, 2,2mm-es munkacsatornával

SONON ultrahang képalkotó rendszer

HC300C konvex, HC300L lineáris

Tréner ultrahangos készségek elsajátítására.
• hordozható UH rendszer, beépített wifi-vel
• mobil telefonhoz vagy tablethez csatlakoztatható

Lumbálpunkciós tréner

61000

Kezdők számára kifejlesztett modell. Emberi törzset szimuláló torzó. Cserélhető betétekkel, így a tréner bővíthető, haladó vagy ultrahangos trénerré fejleszthető. Anatómia: kitapintható keresztcsont, csípőlapát és a lumbális csigolyák:2-5. Képességek: Lokális anesztézia gyakorlása, lumbál punkció gyakorlása és gerincvelő folyadék vétele, mérése gyakorolható a modellen. Tulajdonságok: cserélhető szövetbetét tartós gerincivelő (többször szúrható) gerincvelő hártya átszúrása érezhető forgatható bőr könnyen tisztítható.

Haladó epidurál és lumbálpunkciós tréner

61001

Ugyanolyan jellemzőkkel rendelkezik, mint a lumpálpunkciós modell, néhány hozzáadott tulajdonsággal. Haladó tréningek, bonyolultabb eljárások végezhetők. Mindhárom tréner ugyanazzal a torzó alappal rendelkezik, cserélhető betétekkel, így a tréner bővíthető, ultrahangos trénerré fejleszthető. Két epidurális betéttel rendelkezik: általános és nehezített (meredekebb, kisebb a csigolya testek közötti rés). Epidurális térbe folyadék adható. Opcionális zsírpárna: bőr alá helyezhető, ezáltal imitálva az obez beteget illetve nehezítve a beavatkozást. Latexmentes termék.

Ultrahanggal vezérelt epidurális és lumbál punkciós tréner

61002

A torzó alkalmas ultrahang vezérlésű technikával lumbál punkciós és epidurális érzéstelenítési eljárásokhoz. Valós ultrahang készülékkel használható. Lokális anesztézia injekció beadása, lumbálpunkció, gerincvelő folyadék gyűjtése és mérése, epidurális injekció beadása és ultrahang vezérelt technikák gyakorlása lehetséges. Mindhárom tréner ugyanazzal a torzó alappal rendelkezik, cserélhető betétekkel, így a tréner bővíthető, ultrahangos trénerré fejleszthető. Latexmentes termék.

OtoSim 2™

Az OtoSim otoszkópia gyakorlására szolgáló eszköz. A program tartalmazza a használati utasítást, otoszkóp funkciók elsajátítására szolgáló gyakorlatokat és patológiákat. Külső hallócsatorna, középfül vizsgálata, pneumatikus otoszkópiai elsajátítása. Könyvtárában több, mint 380 patológiai kép. Jobb- és baloldali vagy akár gyerek fület is vizsgálhat. Asztali és mobil platformmal is elérhető.

OphthoSim™

Az OphthoSim egy gyakorlati szimulációs rendszer, amely lehetővé teszi a hallgatók számára a műszeres szemészeti szkóp kezelésének gyakorlását, szemetegségek diagnosztizálásának és a retina jellemzők megtanulását. Patológiák között a pangásos papilla, diabéteszes retinopátia, glaukóma, choroidális repedés, makuladegenárció és más szem rendellenességek. Önellenőrző- és vizsgafeladatokkal. Asztali és mobil platformmal is elérhető.
További részletes információért kérjük, keresse fel cégünket a megadott elérhetőségeken!