Etna_fustgenerator

ETNA Folyamatos műkődésű füstgenerátor

Az ETNA folyamatos működésű füstgenerátor segítségével elkerülhető a nagyméretű és súlyú generátorok bevetésének problémája. A valós tűzeset szimulálásához a generátor füstöt termel. Egy beépített időzítő lehetővé teszi a generátor felügyelet nélküli működését. A füst mennyisége elektronikusan állítható. Az ETNA optimumkontrolljának segítségével a füst hőmérséklete folyamatosan alacsony hőmérsékleten tartható.

Fire_manikin

Fire Manikin

A Fire Manikin kerámia és azbesztmentes anyagból készült és a valósághű tűzesetek alkalmával gyakorolhatóak rajta a különféle mentési gyakorlatok. A gyakorlati alkalmazás azt mutatja, hogy a HAAGEN Fire Gel segítségével körülbelül 1000 esetben használható fel. Gyúlékony folyadék közvetlenül a bábon nem alkalmazható, mert az erősen csökkenti a bábu felhasználási idejét.

FS_box

FS-Box

A különféle eseményeknek megfelelő hanghatásokat produkáló szerkezeti egység.

 


Fire_trainer

Fire Trainer

A Fire Trainer tűzszimuláló szerkezet, amely elsősorban égő folyadékok valamint ahhoz hasonló tűzesetek szimulálására szolgál. A tartály vízzel van megtöltve, amely segítségével még realisztikusabb tűzeset idézhető elő. A Fire Trainer multifunkcionális. Az opcióként hozzárendelhető tálca lehetővé teszi, hogy a felületén több speciális tűzesetet szimuláló tárgy elhelyezhető legyen. Például olajdob (amelynek előtte eltávolították az alját), vagy egy autó megtisztított motorja, melyek segítségével a garázsban meggyulladt motor tűzesete szimulálható.

Fire_trainer_system

Fire Trainer Rendszer

A Fire Trainer Rendszer a tűzoltók és a vállalatok tűzvédelmi szakembereinek professzionális oktatására szolgál. Segítségével számtalan tűzeset szimulálható. A standard egység 600 kW teljesítményű égési egységet tartalmaz. Kiegészíthető olajdobbal, papírkosárral, szemetes konténerrel stb. A Fire Trainer Rendszer rozsdamentes acélból készült. A tűzláng magassága egy egyszerű távirányító segítségével irányítható. A rendszer segítségével nagy kiterjedésű – mégis teljes kontroll alatt lévő – tüzek szimulálhatóak.

További részletes információért kérjük, keresse fel cégünket a megadott elérhetőségeken!