kronikus_owl

Rádiófrekvenciás fájdalomcsillapító készülék

OWL
A pulzáló technika kíméletes, alacsony hőmérsékleten történő lézió megvalósítását teszi lehetővé.Egy készüléken belül található meg az impedancia és stimulációs egység valamint a pulzálásos és standard léziós technikát alkalmazó RF berendezés. Használata egyszerű, megbízható, költséghatékony.
Alkalmazható:
●  Idegsebészet
●  Kardiológia
●  a fájdalomkezelés különböző területein

 

kronikus_cannula_optic

7Starscope, Kanülla Optika

Forradalmian új technika:
●  az ideg közvetlenül látható
●  diagnosztikai célokra
●  a pontos injekció beadásokhoz
●  alacsony dózisú regionális anesztéziához
●  a katéter pontos bevezetéséért
●  RF eljárásokhoz, mint pl.: Chordotomy, Sympatectomy
●  10 000 pixeles optika
●  Fényforrást tartalmaz
●  120º-os látószöggel
●  Rugalmas, 0,9 mm-es optika
●  Kapható kanül méretek: 15G-18,5G
Moduláris rendszer, mely kompatibilis a legtöbb endoszkópos toronnyal.

 

kronikus_epiduroscope

Epi-C, Epiduroszkóp

Az epidurális tér percután, minimál-invazív, endoscopos vizsgálata. Vizsgálhatók a gerincvelıhöz kapcsolódó struktúrák: dura mater, erek, idegek, kötő- és zsírszövet.
●  minőségi változás nélkül látott, színes kép
●  jó manőverezési lehetőség (180 fokban is!)
●  jó forgathatóság
●  kis átmérő 2,4 mm
●  3 csatorna: optikai, mosási, munka
●  nagy költséghatékonyság
●  egyedülálló gyémánt véglencse, mely megakadályozza a steril fiberoptika sérülését

 

kronikus_neuropole

Ultrahangos, Neuropole tű

● Top Neuropole SU tűk forradalmasítják az ultrahang vezérelt regionális anesztéziás eljárásokat.
● Az echogén Top Neuropole SU tűk az ultrahang vezérelt regionális anesztéziás eljárások során nyújtanak páratlan képet.
● A tű hegyén lévő kerek terület fokozott ultrahang visszaverődést generál.
● 60o-os, vagy ennél nagyobb szögben a Top Neuropole SU tűk tiszta képet nyújtanak, így egyszerűbbé válik az idegek elérése.
● Kiváló minőségű teflonbevonattal van szigetelve, mely lehetővé teszi a könnyebb áthatolást.
● A Neuropole SU tű egy fantasztikus segítség, mely vonzó áron elérhető.
● A különböző igényeknek megfelelően a Neurople SU tűk a következő méretekben kaphatók:
Átmérő: 50 mm/23 G, 60 mm/ 22G, 100 MM/21G

 

kronikus_owltuTovábbi TOP Neuropole tűk

 • ST
  Ez a típus az ideg lokalizálására és blokkolására használható, helyi érzéstelenítő befecskendezésével. Rádiofrekvenciás lezióra nem alkalmas. A tű felülete teflon bevonattal van szigetelve, amely lehetővé teszi az elektromos készülékből jövő gyenge áram hatékony vezetését. A nikkel vezető a kanülben megy végig egészen a tű hegyéig, érintkezve a befecskendezett folyadékkal. Az ideget elektromos ingerléssel vagy RTG képerősítő egyidejű használatával lehet kiválasztani. Ekkor az ideg helyi érzéstelenítő beadásával blokkolható.
 • X
  Ez a típus az ideg lokalizálására és blokkolására használható, helyi érzéstelenítő befecskendezésével.Rádiofrekvenciás lezióra nem alkalmas. A tű felülete teflon bevonattal van szigetelve, amely lehetővé teszi az elektromos készülékből jövő gyenge áram hatékony vezetését. A nikkel vezető a a két kanül közötti résben megy végig egészen a tű hegyéig, így nem érintkezik a befecskendezett folyadékkal. Az ideget elektromos ingerléssel vagy RTG képerősítő egyidejű használatával lehet kiválasztani. Ekkor az ideg helyi érzéstelenítő beadásával blokkolható.

 

 • RC
  Ez a típus az ideg lokalizálására és blokkolására használható, helyi érzéstelenítő befecskendezésével. Rádiofrekvenciára nem alkalmas. Nem szigetelt és ezért elektromos stimuláció nem alkalmazható. A tűt RTG képerősítő segítségével vezetik be, a megfelelő elhelyezkedés megerősíthető kontraszt anyag befecskendezésével. Ekkor az ideg helyi érzéstelenítő beadásával blokkolható.
 • XE
  Ezt a tűt olyan hőmérséklet kontrollált rádiófrekvenciás léziónál lehet használni, ahol az egzakt hőmérséklet mérése nem fontos. Az elektróda tű teflonnal van bevonva, kivéve a tű hegyén 5 mm-t. Az ideget az RTG képerősítő segítségével bevezetett tűvel lokalizálják. Aztán a megfelelő pozíciót elektromos stimulációval erősítik meg, a tűn keresztül, egy elektromos áramot generáló műszerrel. A nikkel vezető a két kanül közötti résben megy végig , így nem érintkezik a befecskendezett folyadékkal. Ezek után a rádiófrekvenciás generátort rákapcsolják a tű elektromos csatlakozójára, hogy elkezdhessék a rádiofrekvenciás léziót. Ez a rendszer nem tartalmaz hőmérséklet érzékelőt. A RLF generátor 20 Voltos kimenete 75-85 C tűhegy hőmérsékletnek felel meg, a szövet érellátásának függvényében.
 • TL
  Ezt a tűt hőmérséklet kontrollált rádiófrekvenciás léziónál lehet használni. Az elektróda tű a spinális tűhöz hasonlóan két részből áll: egy külső kanülből és egy belső mandrinból. A külső kanül teflonnal van bevonva, kivéve egy meghatározott hosszat a tű hegyén. A bevonat nélküli rész hossza határozza meg a rádiófrekvenciás lezió mértékét. Az ideget az RTG képerősítő segítségével bevezetett tűvel lokalizálják. Ezután a belső mandrint kicserélik egy speciális rádiófrekvenciás szondára, ami tartalmaz egy a hőmérséklet ellenőrzésére szolgáló érzékelőt. A megfelelő pozíciót elektromos stimulációval igazolják, amit a rádiófrekvenciás generátor stimulációs készüléke biztosít. Ezután a rádiófrekvenciás szondát eltávolítják, és befecskendezik a helyi érzéstelenítőt. Majd visszahelyezik a szondát, hogy rádiófrekvenciás leziót végezhessenek a tűhegy hőmérsékletének pontos megfigyelésével.

 

kronikus_apad

APAD

Egy forradalmian új készülék, mely akusztikusan segíti az epidurális tér biztonságos elérését.
A készülék előnyei:
●  epidurális szúrás regisztrációja és dokumentációja
●  epidurális tér garantált megtalálása
●  az epidurális térbe történő behatolást az akusztikus jel egyértelmű változása jelzi
●  az akusztikus ellenőrzés megbízhatóbb
●  kétkezes bevezetési technika a tökéletes tű irányításért
●  kiváló oktatási eszköz
●  a különböző rétegek folyamatos ellenőrzése, figyelése, a biztonságos eljárást garantál

kronikus_algiscan

AlgiScan – Pupilláris Algesiometer

A műtéti narkózis mélységének mérése és a pontos szedáció adagolása, a pupilla reflex kiváltásával. Kiváltható reflexek: PRD, PLR, R-R, GE-SSI index, valamint bőr konduktivitás. Érintőképernyős színes kijelzővel és analizáló szoftverrel 100 páciensadat alapján.

 


További részletes információért kérjük, keresse fel cégünket a megadott elérhetőségeken!