Egészségre nevelés – Anatómiai modellek – Emlővizsgáló modellek – Prevenciós eszközök

egnev_SB48601

Szájhigiénés modell

Úgy tervezték, hogy a helyes fog és szájüreg ápolás elsajátítását segítse. Az állkapocs és nyelv is mozgatható. Fogkefével együtt szállítjuk a modellt.

egnev_SB35432U

Fogászati Modell

egnev_LS03767U

Dohányos tüdő

Ez a modell felejthetetlen, megdöbbentő módon mutatja be a tartós dohányos tüdő működését, valódi sertés tüdőt felhasználva. A diákok érezhetik a tüdő textúráját. Érezhető, hogy nem olyan rugalmas, mint a normál tüdőé. Külső és belső tumor is található a modellen. A modell Bioflex eljárással őrzi meg a frissességét.

egnev_LS03802U

Dohányos tüdő

Két darabos bemutató készlet: normál és dohányos tüdő.

egnev_LF01143U

Here önvizsgálati modell

Fontos az önvizsgálat gyakorlásához, a kóros elváltozások észrevételéhez. Valósághűen vékony és érzékeny bőrrel, anatómia képletekkel. 4 beágyazódott tumort tartalmaz. Ideális a tapintási technikák helyes elsajátításához.

egnev_LF00984

Mellvizsgáló modell

Önvizsgálat oktatására. Speciális folyadéknak köszönhetően a mell tapintata élethű. Mindkét mell kóros elváltozásokat tartalmaz (fibroadenoma, tokosodott daganat, cyszta).

egnev_SB14912

A-B-C mellvizsgáló készlet

A készlet 3 különböző méretű mellet tartalmaz (kicsi, közepes, nagy). Mindegyikben 5 különböző csomó tapintható. Segítségével gyakorolható a különböző méretű mellek vizsgálata.

Mellvizsgáló készlet, daganattal

SB23327U

Ez egy oktatási modell 5 különböző méretű csomóval, amelyek a mell hátsó részébe helyezhetők. Ideális mammográfiai vizsgálatra és BSE vizsgálatra. Hordozható táskával és plusz daganatokkal.

egnev_SB23332

BSE Multi-type Model

Három modell, amelyek közül az egyik egy átlagos mell daganat nélkül, a második egy fibrocisztikus szövetű mell, a harmadik egy átlagos mell daganattal.

egnev_SB13139

Mellvizsgáló modell

Az élethű oktatási eszköz BIOLIKE szintetikus szövetből készült, amelyből mellprotéziseket is készítenek. Öt csomó van benne, amelyek a daganatok különböző fajtáit szimulálják. A modell a mell felett vagy kézben tartva használható.

egnev_LM017

Tapintási és megtekintéses modell mellrák felismeréséhez, 2-es típus

LM017

Modell oktatási célra, nyakba akasztható. Szilikon anyagának köszönhetően tapintása élethű. Ideális egészségügyi dolgozók és minden nő oktatására. 6 különböző daganatot tartalmaz, melyből egy a bőrt is érinti.

egnev_LM045

Mellmasszázs modell,
nyakba akasztható

LM045

A modell terhesség alatt megváltozott mell szerkezetét mutatja be, mind méretre, mind tapintásra. Nyakba akasztható, így a gyakorlás élethűvé tehető. Tartalmazza a tejmirigyeket, a bimbóudvart és a mellbimbót. A modell segítségével elsajátítható a helyes mellápolás és masszás a szoptatás előtt, szoptatás után a mell teljes kiürítésének helyes technikája.

egnev_LM024

Mellmasszázs modell,
2-es típus

LM024

A modellen számos gyakorlat elvégezhető pl:
●  mellmasszázs
●  mellbimbó masszázs
●  bimbóudvar masszázs
●  fejés
A modell puha, rugalmas szilikonból készült.

egnev_LM018

Tapintási és megtekintéses modell mellrák felismeréséhez

LM018

A modell szemlélteti a különböző tüneteket, amit a mellrák okoz. A bőrhöz közel elhelyezkedő és körülhatárolt daganatok tapinthatók, könnyen felismerhetők. A modellen különböző nagyságú, stádiumú és elhelyezkedésű csomók/daganatok találhatók, melyek felismerése és kontrollálása gyakorolható. Daganatok: egyszerű, fájdalmatlan csomók; hónalji és nyaki nyirokcsomó áttét; Paget – daganat (tejcsatornát és mellbimbót érintve); bőrelváltozással járó daganatok (kifekélyesedett, vérző…)

“My Plate” egészséges táplálkozást oktató ételkészlet

tanyer

„MyPlate” tányér (WA29164G)

Tartós műanyagból készült tányér, mely segít az egészséges étrend összeállításában. Megmutatja, hogy az egészséges étrendnek hány százalékát tegyék ki a különböző tápanyagok (gyümölcs, zöldség, teljes kiőrlésű gabona, alacsony zsírtartalmú fehérje és alacsony zsírtartalmú tejtermék). Önállóan is használható az oktatáshoz és ételkészlettel együtt is.

etkeszlet

„MyPlate” ételkészlet (WA29168G)

Ideális készlet az egészséges táplálkozás oktatásához. 42 db étel és italféleséget tartalmaz. Együtt használható a „My Plate” tányérokkal.
A készlet tartalma:
Gabonaféleségek: kenyér, zabpehely (száraz), lapos kenyér, zabkása, popcorn, rizs, tortilla, toast
Tejtermékek: sajtkockák, sajt (svájci), csokis tej, sovány tej, zsíros tej, joghurt
Fehérje: mandula, csirke, tojás, mogyoróvaj, sertésszelet, lazac, marhasült, tilapia hal
Gyümölcs: alma, fél banán, szeder, fél grapefruit, szőlő, narancs (mandarin), 2 fél őszibarack, mazsola, eper
Zöldség: zöldbab, vesebab, brokkoli, sárgarépa, csicseriborsó, főtt kukorica, római saláta, tört burgonya, paradicsom szelet, jam

WA29169_1

„MyPlate” komplett készlet (WA29169G)

Tartalma: – 5 db tányér (WA29164G)
ételkészlet (WA29168G)
állvány (WA29167HR): 3 étkezés, illetve a napi falatkák menüjét lehet összeállítani,; összeszerelése gyors és egyszerű

További részletes információért kérjük, keresse fel cégünket a megadott elérhetőségeken!