Egészségre nevelés – Anatómiai modellek – Emlővizsgáló modellek – Prevenciós eszközök

egnev_SB48601

Szájhigiénés modell

SB48601

Úgy tervezték, hogy a helyes fog és szájüreg ápolás elsajátítását segítse. Az állkapocs és nyelv is mozgatható. Fogkefével együtt szállítjuk a modellt.

egnev_SB35432U

Fogászati modell

SB35432

egnev_LS03767U

Dohányos tüdő

LS03767

Ez a modell felejthetetlen, megdöbbentő módon mutatja be a tartós dohányos tüdő működését, valódi sertés tüdőt felhasználva. A diákok érezhetik a tüdő textúráját. Érezhető, hogy nem olyan rugalmas, mint a normál tüdőé. Külső és belső tumor is található a modellen. A modell Bioflex eljárással őrzi meg a frissességét.

egnev_LS03802U

Dohányos tüdő készlet

LS03802

Két darabos bemutató készlet: normál és dohányos tüdő. Az összekapcsolt légúti rendszer segítségével összehasonlítható egyidőben a légzés a két tüdőben.

Dohányos száj

SB44901

A modell bemutatja a hosszantartó dohányzás szájüregre gyakorolt hatását. 2 db cserélhető nyelvvel és 1 műcigarettával.

egnev_LF01143U

Here önvizsgálati modell

LF01143

Fontos az önvizsgálat gyakorlásához, a kóros elváltozások észrevételéhez. Valósághűen vékony és érzékeny bőrrel, anatómia képletekkel. 4 beágyazódott tumort tartalmaz. Ideális a tapintási technikák helyes elsajátításához.

Tapintási és megtekintéses modell mellrák felismeréséhez, 2-es típus

LM017

Modell oktatási célra, nyakba akasztható. Szilikon anyagának köszönhetően tapintása élethű. Ideális egészségügyi dolgozók és minden nő oktatására. 6 különböző daganatot tartalmaz, melyből egy a bőrt is érinti.

A-B-C méretű BSE mellvizsgáló készlet

SB52461

A készlet 3 különböző méretű mellet tartalmaz (kicsi, közepes, nagy). Segítségével gyakorolható a különböző méretű mellek vizsgálata (A, B és C méret).

Mellvizsgáló készlet, daganattal

SB23327U

Ez egy oktatási modell 5 különböző méretű csomóval, amelyek a mell hátsó részébe helyezhetők. Ideális mammográfiai vizsgálatra és BSE vizsgálatra. Hordozható táskával és plusz daganatokkal.

egnev_SB23332

BSE Multi-type Model

SB52460

Három modell, amelyek közül az egyik egy átlagos mell daganat nélkül, a második egy fibrocisztikus szövetű mell, a harmadik egy átlagos mell daganattal.

egnev_SB13139

Standard BSE mellvizsgáló modell

SB52462

Élethű oktatási modell tapintható és nem tapintható csomókkal. A nem tapintható csomók csak lámpa fényénél láthatók, kiemelve ezzel a mammográfia fontosságát.

Szülés utáni mell ápolási modell

LM113

A speciális szilikonnak köszönhetően a modell felülete nagyon hasonló az emberi bőrhöz. A szoptató modell használata közben természetes és valósághű pozícióba helyezkedhet a felhasználó. A mellzsákok felpumpálásval szimulálható a mell megduzzadása.

Mellmasszázs modell, II-es típus

LM024

A modellen számos gyakorlat elvégezhető pl:
●  mellmasszázs
●  mellbimbó masszázs
●  bimbóudvar masszázs
●  fejés
A modell puha, rugalmas szilikonból készült.

Tapintási és megtekintéses modell mellrák felismeréséhez

LM018

A modell szemlélteti a különböző tüneteket, amit a mellrák okoz. A bőrhöz közel elhelyezkedő és körülhatárolt daganatok tapinthatók, könnyen felismerhetők. A modellen különböző nagyságú, stádiumú és elhelyezkedésű csomók/daganatok találhatók, melyek felismerése és kontrollálása gyakorolható. Daganatok: egyszerű, fájdalmatlan csomók; hónalji és nyaki nyirokcsomó áttét; Paget – daganat (tejcsatornát és mellbimbót érintve); bőrelváltozással járó daganatok (kifekélyesedett, vérző…)

“My Plate” egészséges táplálkozást oktató ételkészlet

tanyer

„MyPlate” tányér

WA29164G

Tartós műanyagból készült tányér, mely segít az egészséges étrend összeállításában. Megmutatja, hogy az egészséges étrendnek hány százalékát tegyék ki a különböző tápanyagok (gyümölcs, zöldség, teljes kiőrlésű gabona, alacsony zsírtartalmú fehérje és alacsony zsírtartalmú tejtermék). Önállóan is használható az oktatáshoz és ételkészlettel együtt is.

etkeszlet

„MyPlate” ételkészlet

WA29168G

Ideális készlet az egészséges táplálkozás oktatásához. 42 db étel és italféleséget tartalmaz. Együtt használható a „My Plate” tányérokkal.
A készlet tartalma:
Gabonaféleségek: kenyér, zabpehely (száraz), lapos kenyér, zabkása, popcorn, rizs, tortilla, toast
Tejtermékek: sajtkockák, sajt (svájci), csokis tej, sovány tej, zsíros tej, joghurt
Fehérje: mandula, csirke, tojás, mogyoróvaj, sertésszelet, lazac, marhasült, tilapia hal
Gyümölcs: alma, fél banán, szeder, fél grapefruit, szőlő, narancs (mandarin), 2 fél őszibarack, mazsola, eper
Zöldség: zöldbab, vesebab, brokkoli, sárgarépa, csicseriborsó, főtt kukorica, római saláta, tört burgonya, paradicsom szelet, jam

WA29169_1

„MyPlate” komplett készlet

WA29169G

Tartalma: – 5 db tányér (WA29164G)
ételkészlet (WA29168G)
állvány (WA29167HR): 3 étkezés, illetve a napi falatkák menüjét lehet összeállítani,; összeszerelése gyors és egyszerű

További részletes információért kérjük, keresse fel cégünket a megadott elérhetőségeken!