KKM43BLumbáris punkciós és epidurális beavatkozást oktató modell

Kiváló modell a lumbálpunkció és az epidurális eljárás gyakorlására. A punkciós pad cserélhető a következők szerint: felnőtt normál párna, felnőtt elhízott párna, idős párna, idős elhízott és epidurális párna. A beavatkozás végezhető ülő és laterális pozícióban. Csoportos oktatásra kiváló. Bőr előkészítése gyakorolható a tréner segítségével. Az élethű modellen kitapinthatók a fontos tájékozódási pontok. Realisztikus szöveti ellenállás érezhető. A gyakorlat helyes kivitelezésekor liquor nyerhető. A punkciós blokk átlátszó, így láthatók a csigolyák L2-L5 között. Minden csigolya közötti térbe kb.: 30-szor lehet beszúrni.

KKM43C

Gyermek lumbálpunkciós modell

7-10 hónapos gyermeknek megfelelő csecsemő oktatóbaba, melyet lumbálpunkció gyakorlására terveztek.
Gyakorolható:
• bőr előkészítése
• páciens helyes pozícióba helyezése
• tájékozódási pontok kitapintása
• fertőtlenítés és lokális anesztézia
• tű helyes pozíciója és bevezetése
• Cerebrospinális folyadék gyűjthető
A baba teste puha és mozgatható. Élethű szöveti ellenállás tapasztalható a gyakorlat végrehajtásakor. A punkciós párna könnyen és gyorsan cserélhető. Sikeres beavatkozás során CSF (víz) nyerhető.

AR351OAR351

1AR351

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Baba regionális anesztéziához

A tű pontos behelyezése elengedhetetlen feltétel ahhoz, hogy garantálni lehessen a diagnosztizálható fájdalom blokkok hatékonyságát, míg a neurolízises megoldások esetében kifejezetten kötelező.
A tűk helyzetének megerősítését szolgáló képalkotó eljárást rutinszerűen kell alkalmazni, ezért nagyon fontos a gyakorlásra hangsúlyt fektetni.
A helyi anesztézia alkalmazása során, azon gyakornokok próbálkozásai akik nem ismerik a helyes technikát, kényelmetlen és hosszadalmas folyamatnak tehetik ki a betegeket.
A modell egy báriummal festett műanyag emberi csontvázból áll, mely habszivaccsal és műbőrrel borított.
Gyakorolható rajta a tűk elhelyezése röntgen képerősítő kontroll alatt.
A baba röntgensugár denzitása alacsony, így csökkentett a szimuláció során alkalmazott sugárzási dózis.
Tréning céljára a modell röntgen készülék támogatásával használható.
A legtöbb fájdalomcsillapító injekciózási folyamat szimulálható vele.
A modell nem alkalmas arra, hogy a kontrasztanyag szövetben való szétterjedését szimuláljuk vele.
Ehelyett azt javasoljuk, hogy korábban készített röntgenképpel demonstráljuk, milyen különbségek mutatkoznak a kontrasztanyag szétterjedésének helyes és helytelen változata között.
A tréning célja:
• Felületi/felszíni jellemzőkkel rendelkezik,
minden egyes idegblokk esetében
• Meghatározható a tű helyzete (orientációja), valamint
felismerhetőek a megfelelő radiografikus
(a röntgenképen látható) eltérések.
• A tű bevezetési helye és a szúrási szög
• Annak felismerése, hogy a tű elérte a mélyebb csontstruktúrát
• A tű kihúzásának művelete és a tű bevezetési szögének megváltoztatása
• A kontrasztanyag beadásakor, a tűhegy helyzetének pontos
radiografikus (a röntgennel látható) képe
Az idegblokk-stimulálás helyei:
• Trigeminális ganglion blokk
• Cervicalis facet-ízületi injekció
• Epidurális- és intrathecalis injekciók, a gerinc teljes hosszában
• Lumbális szimpatikus blokk, valamint a zsigeri- a hasüregi- és
az alhasi felsőbb idegek blokkjai
• Lumbális facet-ízületi injekció és a hátsó-elülső ramus-ideg
rádiófrekvenciás denervációja
• Sacroiliacalis ízületi injekció

Blue Phantom

A “Blue Phantomok” a legmagasabb színvonalú oktatóeszközök ultrahang vizsgálathoz és ultrahanggal végzett beavatkozáshoz. A gyakorlati modellek szabadalmaztatott SimulexUS szövetből készültek és rendkívül tartósak. Akkurátusan replikálja az emberi szöveteket és kockázatmentesen használható valódi ultrahanggal.

 

Gen II Ultrahangos centrális véna gyakorló modell

“LifeCast” modellezési innováció felhasználásával készült, a külső tájékozódási pontokat élő emberről mintázták, míg a belső anatómiát emberekről készült digitális adatok alapján készítették.
Ez a rendkívül tartós ultrahang szimulátor magában foglalja az összes anatómiai követelményt, ami az oktatáshoz, tanuláshoz és gyakorlathoz szükséges, a centrális vénázáshoz kapcsolódó készségek elsajátításához. Mind ultrahangos, mind vakon történő behelyezési eljárás gyakorlására tervezték. Az állagát visszanyerő szövet kibírja a nagy mértékű használatot, minimalizálva az alkatrészek cseréjének szükségességét. Az új felső torzójú centrális véna katéterező modell a legélethűbb környezetet biztosít a gyakornokok számára, alacsony fenntartási költségek mellett.
BelsoJugularCentral

Ultrahangos belső juguláris centrális véna modell

Ez a modell realitást – amit elvár -, minőséget – amit igényel – és tartósságot nyújt – amit megérdemel. A CAE Healthcare rendkívül tartós és valósággal öngyógyuló SimulexUS anyag felhasználásával készült. Ez a kompakt, ultrahangos belső juguláris centrális véna hozzáférő modell kiváló ultrahang karakterisztikát biztosít és teljesen lehetővé teszi a centrális, belső juguláris véna biztosítást tűvel, vezető-dróttal, dilalációnál és katéternél.

 


Ultrahangos alsó torzójú femorális vaszkuláris bevezető modell
DVT lehetőséggel

A comb felőli centrális véna biztosítást gyakorló modell lehetővé teszi a gyakornokoknak, hogy jártasságot szerezzenek és fejlesszék az ultrahangos femorális artéria és véna katéter bevezetéshez szükséges készségeket. A szabadalmaztatott szimulált szövet felhasználásával ez az élethű és strapabíró ultrahangos vaszkuláris hozzáférést biztosító modell kiváló a gyakornokok pszichomotoros készségekhez kapcsolódó tanulmányaihoz. A gyakorolható ultrahang képfelismerő készségek: az ultrahang-rendszer kezelése; a jeladó pozícionálása és mozgatása; az artériális és vénás anatómia felismerése és a meghatározott erek megtalálása kanülláláshoz ultrahang segítségével és centrális véna biztosításához. Továbbá a mélyvénás thromosis (DVT) opció lehetővé teszi a mély erekben a thrombus jelenlététének felismerését.

Mid-scapula thoracentézis ultrahang
gyakorló modell

A modellt kifejezetten ultrahangos thoracentézis eljárásokra tervezték. Nagy segítséget nyújt ultrahangos közép scapula thoracentézises eljárások gyakorlásában és a készségek elsajátításában, a bennük való fejlődésben. A modell kiválóan segíti a gyakornokokat, hogy ultrahang segítségével felismerjék és irányÍtani tudják a tűt és kisebb átmérőjű katéterek bevezetését pleurális effúzió diagnosztikában és/vagy terápiában jártasságot szerezzenek.

További részletes információért kérjük, keresse fel cégünket a megadott elérhetőségeken!